Completează-ți CV-ul! O șansă în plus pentru viitorul tău!
Profilul ECDL nu expiră şi poate fi dezvoltat continuu pe întreg parcursul vieţii
Testare automată online cu afişarea rezultatelor în timp real.

 

Pașii către Permisul ECDL

  • Vă creaţi Profilul ECDL Online, completând formularul de aici
  • Pentru a putea susţine examene trebuie să achiziţionaţi de la Centrul de Testare al Universității din Craiova Acreditat ECDL o serie de înscriere generală unică. Un candidat care are o serie de înscriere generală unică poate susține examene în cadrul oricărui Centru de Testare Acreditat ECDL. Seria de înscriere nu are o perioadă de valabilitate stabilită. Candidatul căruia i s-a alocat o serie de înscriere generală unică poate să susțină oricare dintre examenele aferente modulelor ECDL oricând doreşte. 
  • Pentru a susţine examenele trebuie să vă înscrieţi în timp util la centrul nostru de testare şi să achitaţi taxa de examinare. Examenul se susţine pe calculator la sediul nostru (Sala C324A) şi este promovat dacă s-a obţinut un punctaj minim de 75%. Dacă nu promovaţi examenul (înclusiv din raţiuni de absenţă) trebuie să achitaţi din nou taxa de examinare aferenta. Într-o sesiune de examene puteţi susţine câte şi care module vreţi, cu condiţia să vă fi înscris din timp pentru ele; nu vă puteţi modifica lista modulelor în ziua examenului. Examenele se pot susţine în limba română și în limba engleză (dar trebuie să anunţaţi în avans dacă doriţi limba engleză). Data următorului examen va fi anunţată în curând.
  • Dacă doriţi cursuri, acestea se plătesc suplimentar. În curând vom demara înscrierile. Nu este obligatorie participarea la cursuri pentru promovarea examenelor ECDL, iar participarea la cursuri fără promovarea examenelor nu conferă vreo formă de certificare.
  • În momentul promovării celor 7 module aferente certificării Standard (sau la cerere, când ati promovat modulele necesare oricărui alt tip de certificare), centrul nostru face demersurile necesare primirii Certificatului ECDL.

ECDL2014 schema3