1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer

Serbare Crăciun 2017

Serbare Crăciun 2017

Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor vă dorește ca Sfintele Sărbători de iarnă să vă aducă bucuria Crăciunului prin speranță, spiritul Crăciunului prin pace, emoția Crăciunului prin dragoste. Read more...

Academica BNR

Academica BNR

Specialişti BNR, în conferinţă la Universitatea din Craiova

În perioada 12 octombrie - 23 noiembrie 2017, Universitatea din Craiova prin Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor și Centrul de Cercetări Bancare și Financiare în parteneriat cu Banca Națională a României organizează, în cadrul proiectului „Academica BNR”, 7 seminare cu tematici legate de activităţile specifice Băncii centrale.

Read more...

Conferința ”iConEc 2017” - 27 - 28.10.2017

Conferința ”iConEc 2017” - 27 - 28.10.2017

9th iCOnEc, 27 - 28.10.2017

În cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor s-a desfășurat în zilele de 27-28 octombrie 2017 cea de-a IX-a ediție a Conferinței iCOnEC, eveniment înscris între cele dedicate aniversării a 70 ani de la înființarea Universității din Craiova.
Read more...

Invitație la Sala de lectură

Invitație la Sala de lectură

Locație: Clădirea centrală, partea aferentă Bibliotecii, et. II, camera 467D, vis-á-vis de Lectoratele Francez şi Englez
Program cu publicul: 8:00-19:00 luni – vineri
În cadrul Sălii de lectură sunt expuse cărţi româneşti şi străine, precum şi dicţionare din domeniile: management, ştiinţe sociale, politică, economie, finanţe, comerţ, transporturi, contabilitate.

Read more...

Selecție ERASMUS+ Mobilități Studenți 2017 - 2018

Selecție ERASMUS+ Mobilități Studenți 2017 - 2018

În perioada 16.10 – 20.10.2017, FEAA va organiza o nouă selecție pentru mobilități ERASMUS+ Studii/Plasament Studenți licență/master/doctorat.

Granturile ERASMUS+ acordate studenților au la bază un concurs de selecție semestrial, organizat la
nivel de facultate.

Read more...

Selecție ERASMUS+ cadre didactice/administrative - 2017

Selecție ERASMUS+ cadre didactice/administrative - 2017

În perioada 16.10 – 20.10. 2017, FEAA va organiza o nouă selecție pentru mobilități ERASMUS+
Predare/Instruire cadre didactice și personal administrativ.

Scopul mobilităților de predare/instruire este acela de îmbunătățire a curriculei, a metodelor de predare și documentare, a metodelor și tehnicilor utilizate în cadrul departamentelor administrative și auxiliare prin schimburi de experiență și de bune practici între universități.

Read more...

Prezentare FEAA

Prezentare FEAA

Alege sa fii student FEAA !

Read more...
Previous
Next

Workshop - Strategie, Achiziţii şi Negociere – SIEGWERK – 2017

siegwerk
 
Grup țintă: studenții FEAA
 
Perioada de desfășurare
 • 25 mai 2017, orele 13.00 – 19.00, sala 233A, FEAA
 • 26 mai 2017, orele 10.00 – 13.00, sala 233A, FEAA

Obiectivele workshopului

 • STRATEGIE ÎN AFACERI
 • PROCESUL DE ACHIZIŢIE
 • STRATEGII DE NEGOCIERE

Trainer: Dan Enache

 • Regional Purchasing Head EMEA
 • Water Based Inks & Polyurethanes
 • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 • Informații utile

Termen înscriere: până pe 22 mai 2017

Procedură înscriere: Completează CV-ul tău şi trimite-l pe adresa  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

TEASER

Contactul între un student sau un proaspat absolvent si mediul de afaceri real poate sa fie uneori destul de abrupt.

In cadrul acestui workshop participantii vor avea posibilitatea de a dialoga cu un profesionist din business, de a intra in contact cu notiuni teoretice legate de strategii de afaceri, managementul achizitiilor sau de negociere, urmand ca la sfarsitul fiecaruia din cele trei module sa lucreze în grupuri, având exercitii practice sau simulari de negocieri comerciale.

Dupa acest workshop, având deja o viziune din interior fata de business, participantii vor putea gestiona mai bine cresterea în cariera.  

 

FEEDBACK 2016

Am apreciat foarte mult faptul ca am fost scosi din zona noatra de confort, ca ne-am descoperit o parte din aptitudinile noatre dar cel mai mult, ca s-a pus mare pret pe valorile umane.

Mi-a placut intensitatea, activitatile interactive din cadrul aplicatiilor practice, sinceritatea speaker-ului care pentru doua zile ne-a fost prieten, profesor, coordonator.

Am apreciat intrigarea pe care mi-a creat-o prezentatorul referitor atat la achizitii cat si la negociere; perspectiva oferita din punct de vedere al departamentului de achizitii asupra afacerii, dar mai ales asupra activitatii companiei si a celorlalte departamente (crearea de legaturi functionale) ca si misiunea departamentului de achizitii (crearea de avantaj sustenabil).

Voi pleca dupa workshop cu motivarea a iesi din zona de confort si sa caut mai degraba noi întrebari decât raspunsuri.

Interactiunea si aplicatiile practice au fost printre putinele din întreaga mea cariera de student care m-au facut chiar sa ma bucur de învatat. Nu gasesc parti de îmbunatatit ci doar de urmat si aplicat de profesorii nostri; am apreciat abordarea calda a oamenilor si faptul ca nu trebuie sa arati aroganta fata de interlocutorul tau.

 

Galerie Foto

Share