1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Vizită tematică a studenţilor FEAA Craiova la Monetăria Statului și Banca Națională a României

Un grup de 34 de studenți, membri ai Cercului de banking, din cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, Universitatea din Craiova, au efectuat joi, 18 mai 2017, o vizită tematică la Monetăria Statului unde studenților le-au fost prezentate tehnologiile trecute și actuale de creație și batere a monedei, a medaliilor și a altor produse specifice (decorații, sigilii etc.). Apoi, la Banca Națională a României, studenții au vizitat Muzeul B.N.R. și Expoziția Tezaur, unde au apreciat în mod deosebit vasta colecție numismatică. Mai mult, studenții au fost impresionați de informațiile legate de istoria leului. Vizita s-a încheiat cu un tur al Palatului B.N.R.

Vizita tematică este parte integrantă a proiectului Educaţia financiară – provocări şi soluţii, implementat de Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor în parteneriat cu Banca Națională a României și alte instituții din mediul financiar - bancar şi coordonat de prof. univ. dr. Cristi Spulbăr și conf. univ. dr. Cristian Stanciu.

Mai multe detalii puteţi afla accesând pagina de facebook a Cercului de bankinghttps://www.facebook.com/BankingScientificCircle

 

Galerie Foto

Share
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue, we’ll assume that you are happy to receive all the cookies on the FEAA website.