1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Marele premiu la secţiunea licenţă - OLIMPIADA NAŢIONALĂ A ECONOMIŞTILOR ÎN FORMARE

OLIMPIADA NAŢIONALĂ A ECONOMIŞTILOR ÎN FORMARE, Ediţia a IX-a, 2014, Domeniul Contabilitate şi informatică de gestiune, s-a desfăşurat în perioada 22-24 mai 2014 la Facultatea de Economie şi Administrare a Afacerilor din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara.

La acest eveniment, organizat sub egida A.F.E.R., au participat 77 de studenţi din 18 centre universitare. În concurs s-au înscris 48 de lucrări ştiinţifice, din care 31 de lucrări pentru ciclul de licenţă şi 17 pentru ciclul de master.

Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din Craiova a fost reprezentată la această competiţie de către trei studente, înscrise la secţiunea licenţă cu trei lucrări în domeniul contabilitate. Lucrarea „Capacitatea creativă a contabilităţii” elaborată de studenta facultăţii noastreDobre Cătălina, anul III C.I.G., a obţinut distincţia Marele premiu „Dumitru Rusu” la secţiunea licenţă.

Echipa participantă din cadrul FEAA Craiova a fost coordonată de către conf. univ. dr. Bălună Radu Nicolae şi prof. univ. dr. Domnişoru Sorinel.

 

Vezi Diploma obținută

Share
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue, we’ll assume that you are happy to receive all the cookies on the FEAA website.