1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

FORUMUL CARIEREI – FoCar 2018

FORUMUL CARIEREI – FoCar 2018

Motto: Cu noi îți construiești viitorul!

Evenimentul FoCar 2018 se organizează în cadrul proiectului MAPA-UCV, Măsuri active de promovare și adaptare a ofertei educaționale a Universității din Craiova, la cerințele interschimbabie ale pieței muncii din sectorul public, privat și mixt.

Read more...

INSTRUIRE INTERACTIVĂ PRIN E-LEARNING

INSTRUIRE INTERACTIVĂ PRIN E-LEARNING

PROGRAM POSTUNIVERSITAR DE FORMARE ȘI DEZVOLTARE PROFESIONALĂ CONTINUĂ

Read more...

BCR - Internship și Oportunități în carieră

BCR - Internship și Oportunități în carieră

Learn@BCR

Îndrăznește să vrei mai mult decat un job, o carieră cu impact in Romania! La BCR, ti-am pregatit cariere in care tot ce faci tu se vede. Nu doar la birou, ci in toata țara. Learn@BCR este un program special creat pentru studentii de la orice facultate, in orice an de studiu, care doresc sa urmeze un internship.

 

Read more...

Lansează-ți cariera în IT!

Lansează-ți cariera în IT!

Parteneriat FEAA - OSF Global Services

  • OSF Academy
  • Internship
Read more...

Prezentare FEAA

Prezentare FEAA

Alege sa fii student FEAA !

Read more...
Previous
Next

Generali Asigurări - Importanţa asigurărilor în viaţa cotidiană

generaliData şi ora desfăşurării evenimentului: 24 octombrie 2018, orele 12.00 – 14.00

Sala: 163, Clădirea Centrală a UCV

Reprezentant mediul de afaceri: Elena MIHAI, Director Agenţia Generali Craiova

Cadre didactice coordonatoare: prof. univ. dr. Mirela CRISTEA şi asist. univ. dr. Silviu CÂRSTINA

În prezent, asigurarea reprezintă o ramură majoră a economiilor țărilor dezvoltate, însă, în România, nevoia de asigurare nu reprezintă în acest moment una dintre necesitățile de bază ale unei persoane. Această situaţie este determinată de profilul potențialului asigurat din România, definit și modelat de mediul societății românești, de gradul de dezvoltare regională, de factorii care sunt în strânsă legătură cu veniturile populației, de modul lor de viață, gradul de cunoaștere și cultură în domeniu, de încrederea în piaţa de asigurări, experienţele anterioare avute cu anumite societăţi de asigurări sau brokeri de asigurare etc. Însă, oricine se poate regăsi în postura de asigurat, cel puțin prin prisma asigurărilor obligatorii – asigurarea de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terților prin accidente de vehicule și tramvaie și asigurarea locuințelor aparținând persoanelor fizice. Condițiile de asigurare, chiar și pentru aceste produse, nu sunt uniforme și e bine să fim informați atunci când alegem un produs sau o societate de asigurare şi să înţelegem elementele contractului de asigurare. Pe de altă parte, nu trebuie să excludem oferta de locuri de muncă în acest domeniu, un deosebit succes obţinându-l, în special, cei cu abilități de negociere și vânzare, completate de un înalt profesionalism, dobândit prin stagiile de internship oferite de societăţile de asigurări, în speţă societatea de asigurări Generali, prin Agenţia Craiova.

Share

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.