1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Licenţă

Informaţii Licenţă

 

Studiile universitare de licenţă asigură un nivel de calificare adecvat exercitării unei profesii în vederea inserţiei pe piaţa forţei de muncă, prin cunoştinţe generale şi de specialitate corespunzătoare.

Studiile universitare de licenţă oferă cunoştinţe şi competenţe largi, pe domenii de studii.

Absolvenţii cu diplomă ai studiilor universitare de licenţă îşi pot exercita profesia, conform competenţelor şi drepturilor corespunzătoare diplomei dobândite sau pot continua studiile universitare prin masterat.

Diploma acordată după finalizarea studiilor universitare de licenţă atestă că titularul acesteia a dobândit cunoştinţe şi competenţe generale şi de specialitate, precum şi abilităţi cognitive specifice profesiei.

În cadrul Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor oferta educaţională este reprezentată de toate cele 8 domenii de studii universitare de licenţă din cadrul domeniului fundamental Ştiinţe Economice, în cadrul cărora fiinţează 10 specializări la învăţământul de zi. În cadrul învăţământului la distanţă fiinţează 4 specializări, aferente a 4 domeniwomendegreesi de studii universitare de licenţă.

Pornind de la ideea asigurării mobilităţii studenţilor interspecializări şi de la premisa unei pregătiri unitare, planurile de învăţământ
conţin un trunchi comun de discipline. Majoritatea acestora se află în anul I de facultate, fapt ce a condus la studierea aceloraşi discipline în decursul acestui an, indiferent de specializare aleasă de către tânărul student.


 

Ultimele informaţii despre Licenţă

 


 

 

 
Share

Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului si pentru a analiza traficul website-ului. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.Sunt de acord