1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Master

Informaţii Masterat

Programele de studii universitare de masterat propuse de Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor conferă absolventului un set de cunoştinţe solide, abilităţi analitice şi creative, oferindu-i un suport pentru avansarea în carieră, dezvoltare personală şi atingerea obiectivelor individuale şi organizaţionale.

Acestea asigură aprofundarea în domeniul studiilor de licenţă sau obţinerea de competenţe complementare în cazul în care sunt efectuate în alte domenii.

Absolventul unui program de masterat master1va obţine recunoaşterea socială în concordanţă cu aspiraţiile şi valorile proprii. Posesorul diplomei de master va fi capabil să ofere un diagnostic corect în diferite situaţii complexe, să analizeze critic şi proactiv diferite probleme decizionale şi să genereze rezolvări de excepţie.

 

Admitere master 2016

Programele de masterat oferite de Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor

Ultimele informaţii despre programele de MASTER

Anunțuri studenți master

 

 

 

 

 
Share

Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului si pentru a analiza traficul website-ului. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.Sunt de acord