1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Anunț solicitări repetare, prelungire scolaritate, reinmatriculare

În atenția studenților (LICENȚĂ și MASTER) care nu îndeplinesc condițiile de promovare la data de 20.09.2019 sau care au fost exmatriculați

Cererile pentru repetarea anului II de studiu, prelungire de școlaritate (anul III de studiu) sau reînmatriculare (anul II și III de studiu) se pot depune la secretariat în perioada 10.09.2019 – 24.09.2019.

Studenții anului terminal care au beneficiat de o prelungire a școlaritații și nu și-au încheiat situația școlară nu mai pot solicita a doua prelungire. Pot beneficia de repetarea anului, numai pe bază de cerere cu taxă întreagă de școlarizare.

Nu pot solicita reînmatriculare studenții exmatriculați înainte de 2016. Aceștia se pot înscrie la un nou concurs de admitere în perioada 9.09.2019 – 16.09.2019, și pot solicita echivalarea creditelor promovate și înscrierea într-un an superior conform noilor condiții de promovare.

Share

Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului si pentru a analiza traficul website-ului. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.Sunt de acord