1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Targ de cariera Jobs4IT

Facultatea de Automatica, Calculatoare si Electronica in parteneriat cu OSACE (Organizatia Studentilor de la Facultatea A.C.E.) anunta organizarea targului de cariera Jobs4IT, în ziua de 16 mai 2019, intre orele 9:00 – 17:00, in foaierul Teatrului National Marin Sorescu din Craiova, str. A.I. Cuza 11, RO-200585, Craiova.
Numeroase firme prestigioase, parteneri traditionali ai facultatii, si-au anuntat prezenta la acest eveniment: BridgeIT Craiova, Caphyon Craiova, CS Romania, e-Twow, Hella Craiova, Huawei Bucuresti, ITSix/QuEST Global Services Craiova, Netrom Software Craiova, OSF Global Services Craiova, Pirelli IT Craiova, QFort/Casa Noastra Craiova, Reloc Craiova, Roweb Craiova, SMC Romania, Softronic Craiova, Syncro Soft Craiova, W-Systems Craiova.
Evenimentul se adreseaza studentilor si absolventilor de la Universitatea din Craiova interesati de dinamica si oportunitatile pietei muncii din regiune si tară, precum si elevilor interesati de stagii de practica si internship-uri. Informatii suplimentare si posterul evenimentului sunt disponibile pe pagina web a facultatii http://www.ace.ucv.ro/media/det.php?id=1231.
Share

Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului si pentru a analiza traficul website-ului. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.Sunt de acord