1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Simformer Business Cup 2016

sinformerPe 8 aprilie, a avut loc finala concursului internațional de simulări manageriale Simformer Business Cup 2016.
De la FEAA Craiova, au participat 8 echipe în Liga Profesioniștilor și 5 echipe în Liga Amatorilor, coordonate de lector dr. Silvia Puiu. Echipa formată din studenții de la Management anul III (Diana Bobaru, Cristina Raicu, Gabriel Pungaru, Gabriela Tudor, Adi Voicu și Ionuț Renghea) a câștigat primul loc pe toate cele 4 categorii: Profit, Venituri, Active și Performanță Globală.

În Liga Amatorilor (creată special pentru cei care nu s-au calificat în Liga Profesioniștilor), echipa formată din Cătălin Bodae, Răzvan Alecsa, Alexandru Belega, Andreea Bărăgan, Manuela Costoiu și Alexandru Jianu au ocupat primul loc pe categoria Active. Chiar și celelalte echipe s-au remarcat, 5 echipe de la FEAA Craiova fiind in top 10.

Share

Utilizam fisiere de tip cookie pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna, prin personalizarea continutului si pentru a analiza traficul website-ului. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.Sunt de acord