1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer

Selecție ERASMUS+ cadre didactice/administrative - 2018-2019

Selecție ERASMUS+ cadre didactice/administrative - 2018-2019

În perioada 18.10 – 25.10.2018, FEAA va organiza o nouă selecție pentru mobilități ERASMUS+ Predare/Instruire cadre didactice și personal administrativ.

Scopul mobilităților de predare/instruire este acela de îmbunătățire a curriculei, a metodelor de predare și documentare, a metodelor și tehnicilor utilizate în cadrul departamentelor administrative și auxiliare prin schimburi de experiență și de bune practici între universități.

Read more...

Selecție ERASMUS+ Mobilități Studenți 2018 - 2019

Selecție ERASMUS+ Mobilități Studenți 2018 - 2019

În perioada 18.10 – 25.10.2018, FEAA va organiza o nouă selecție pentru mobilități ERASMUS+ Studii / Plasament Studenți licență /master / doctorat.

Granturile ERASMUS+ acordate studenților au la bază un concurs de selecție semestrial, organizat la nivel de facultate.

Read more...

Conferința ”10th iCOnEc, 26 - 27.10.2018”

Conferința ”10th iCOnEc, 26 - 27.10.2018”

10th iCOnEc, 26 - 27.10.2018

Înscriindu-se ca unul dintre evenimentele ce vor celebra, pin contribuții și idei, centenarul României, facultatea organizează a 10-a ediție a Conferinței Internaționale iCOnEc, 2018.
Read more...

Deschidere festivă an universitar 2018

Deschidere festivă an universitar 2018

Data: 2 octombrie 2018

Locație: Aula Mihai I al României
Program eveniment:

 • 9.30 - 10.30: Festivitatea de deschidere a anului universitar 2018-2019;
 • 10.30 - 13.00: Conferința "România: 10 ani după criza financiară globală", invitat Liviu Voinea, Viceguvernator BNR;
 • 13.00 - 14.00: Festivitatea de deschidere pe programe de studii:
  • Management, Economia Comerțului Turismului și Serviciilor, Marketing: sala 005;
  • Finanțe și Bănci: sala 339;
  • Contabilitate și Informatică de Gestiune, Economie și Afaceri Internaționale, Economie și Afaceri Internaționale-Engleză: sala 163;
  • Informatică Economică, Stati... Read more...

INSTRUIRE INTERACTIVĂ PRIN E-LEARNING

INSTRUIRE INTERACTIVĂ PRIN E-LEARNING

PROGRAM POSTUNIVERSITAR DE FORMARE ȘI DEZVOLTARE PROFESIONALĂ CONTINUĂ

Read more...

BCR - Internship și Oportunități în carieră

BCR - Internship și Oportunități în carieră

Learn@BCR

Îndrăznește să vrei mai mult decat un job, o carieră cu impact in Romania! La BCR, ti-am pregatit cariere in care tot ce faci tu se vede. Nu doar la birou, ci in toata țara. Learn@BCR este un program special creat pentru studentii de la orice facultate, in orice an de studiu, care doresc sa urmeze un internship.

 

Read more...

Lansează-ți cariera în IT!

Lansează-ți cariera în IT!

Parteneriat FEAA - OSF Global Services

 • OSF Academy
 • Internship
Read more...
Previous
Next

CFA Institute Research Challenge

aa08 1824255547642308 5168278289310244375 nSambata, 3 martie 2018 s-a desfasurat, la Hotel Capital Plaza din Bucuresti, etapa locala a competitiei "CFA Institute Research Challenge".

Evenimentul, ajuns la cea de-a VI-a editie, a fost organizat de CFA Romania, organizatie membra a CFA Institute (SUA) - asociatia profesionistilor din sectorul investitiilor.

In cadrul competitiei, sapte echipe, reprezentand universitati din Bucuresti, Cluj, Iasi, Craiova si Chisinau, au pregatit un studiu de caz relevant pentru domeniul institutional. Astfel, acestea au avut oportunitatea sa isi dezvolte si sa isi exerseze capacitatea de realizare si prezentare a unui raport propriu de cercetare si analiza investitionala, in fata unei audiente cu abilitati academice si profesionale. 

Fiecare echipa a fost formata din 3-5 studenti coordonati de catre un mentor, detinator al titlului de CFA, si de un profesor care activeaza in Universitatea/Facultatea participanta:

 • Academia de Studii Economice a Moldovei din Chisinau: membri - Cristina BRINZILA, Liliana COJOCARI, Grigore-Laurentiu SPINU, Alexandrina NOVITCHI, Victoria VRABIE; Faculty Adviser - Eugenia BUSMACHIU; Industry Mentor - Vitalie EREMIA, CFA;
 • Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca: membri - Daniela CHILARI, Cristina NEGRU, Nicolae OTGON, Iurie RUSU; Faculty Adviser - Miruna POCHEA; Industry Mentor - Bianca MOLDOVAN, CFA;
 • FAIMA - Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria si Managementul Afacerilor din cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti: membri - Radu ANDREI, Andra IONITA, Cosmin IVAN, Adrian MUNTEANU, Elena-Alexandra TARTAVULEA; Faculty Adviser - Razvan DOBRESCU; Industry Mentor - Andreea MLADIN, CFA;
 • Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi: membri - Madalina LUCHIAN, Lina MAROOF-AMIRONESEI, Razvan POPA, Nicolae SAVGA; Faculty Adviser - Silviu URSU; Industry Mentor - Bogdan POJAR, CFA;
 • REI - Facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti: membri - Ana-Viorica MELINTE, Anca PALTINEANU, Razvan Andrei TUDOREANU, Cristina Georgiana ZELDEA, Ioana Stefania POPESCU; Faculty Adviser - Cristiana TUDOR, CFA; Industry Mentor - Corina NEGUT, CFA;
 • Universitatea din Craiova: membri - Daniela Iulia Maria CARBUNE, Cristian Stefan CIRNEANU, Alina Mariana ENACHE, Monica Ionelia MARGARIT, Angelica NUTA; Faculty Adviser - Cristian STANCIU; Industry Mentor - Marian SERBAN, CFA;
 • FABBV - Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti: membri - Andrei ANDON-IONITA, George-Alexandru ANDREI, Olga BODRUG, Cosmin PATRUTI, Miruna PORCEANU; Faculty Adviser - Anamaria CIOBANU; Industry Mentor - Ilias MALIOUKIS, CFA.

Etapa locala a "CFA Institute Research Challenge" a fost organizata de CFA Romania si sustinuta de ERSTE Asset Management, KAPLAN si Bloomberg.

"CFA Institute Research Challenge" reprezinta o competitie a celor mai prestigioase scoli de business internationale, tematica fiind extrasa din curricula programului CFA, curricula considerata cel mai inalt standard profesional in analiza investitionala si cercetarea economica.

 

Share