1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Serbare Crăciun 2017

Serbare Crăciun 2017

Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor vă dorește ca Sfintele Sărbători de iarnă să vă aducă bucuria Crăciunului prin speranță, spiritul Crăciunului prin pace, emoția Crăciunului prin dragoste. Read more...

Academica BNR

Academica BNR

Specialişti BNR, în conferinţă la Universitatea din Craiova

În perioada 12 octombrie - 23 noiembrie 2017, Universitatea din Craiova prin Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor și Centrul de Cercetări Bancare și Financiare în parteneriat cu Banca Națională a României organizează, în cadrul proiectului „Academica BNR”, 7 seminare cu tematici legate de activităţile specifice Băncii centrale.

Read more...

Invitație la Sala de lectură

Invitație la Sala de lectură

Locație: Clădirea centrală, partea aferentă Bibliotecii, et. II, camera 467D, vis-á-vis de Lectoratele Francez şi Englez
Program cu publicul: 8:00-19:00 luni – vineri
În cadrul Sălii de lectură sunt expuse cărţi româneşti şi străine, precum şi dicţionare din domeniile: management, ştiinţe sociale, politică, economie, finanţe, comerţ, transporturi, contabilitate.

Read more...

Prezentare FEAA

Prezentare FEAA

Alege sa fii student FEAA !

Read more...
Previous
Next

Concursul international "CFA Institute Research Challenge"

Echipa FEAA Craiova la concursul internațional „CFA Institute Research Challenge“

foto CFAEchipa de studenți a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității din Craiova a participat sâmbătă, 9 decembrie 2017, la prima etapă a concursului „CFA Institute Research Challenge“, faza locală, organizată la București, etapă care a presupus întâlnirea între reprezentanții companiei ce va face obiectul analizei financiare (Digi Communications NV) și echipele de studenți înscrise în concurs. A fost realizată o prezentare a companiei de către managementul companiei, precum și două sesiuni de întrebări din partea echipelor de studenți.

           Anul acesta, pentru prima dată, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității din Craiova este reprezentată în concurs de o echipă de 5 studenți (Daniela Cărbune, Cristian Cîrneanu, Alina Enache, licență, anul 3, specializarea Finanțe-Bănci; Monica Mărgărit, Angelica Nuță, master, anul II, specializarea Analiză și Evaluarea Financiară a Organizațiilor), coordonată de conf. univ. Cristian Stanciu (în calitate de Faculty Adviser), prof. univ. Cristi Spulbăr, și Marian Șerban (Head of ALM, Banca Transilvania, în calitate de Industry Mentor).

            „CFA Institute Research Challenge“ este un concurs internațional, organizat anual de către CFA Institute (o importantă organizație profesională globală din domeniul financiar, cu peste 142.000 de membri în 159 de țări), începând cu anul 2002. La ediția 2016-2017 a concursului, la nivel global, au participat peste 5.000 de studenți din 1.000 de universități.

            În România, faza locală a concursului este organizată de către CFA Society România, începând cu anul 2012. În acest an sunt înscrise în concurs 7 echipe (două echipe ale Academiei de Studii Economice București și câte o echipă de la Academia de Studii Economice a Moldovei din Chișinău, Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iași, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj, Universitatea din Craiova și Universitatea Politehnică din București). Prezentarea finală a rapoartelor de cercetare va avea loc pe data de 3 martie 2018, echipa câștigătoare urmând să participe la faza regională, ce va avea loc la Dublin, Irlanda.

Share